Hei!

Olen Johanna, kultaseppä, the Boss Lady ja firman jokapaikanhöylä

Valmistuin kultasepän ammattitutkinnosta keväällä 2018 ja aloitin pienen pajani toiminnan kesällä 2019. Parasta ammatissani on käsillä tekeminen ja itseni haastaminen uusien ja erilaisten tekniikoiden muodossa.

Kivenistutus on intohimoni ja uniikkikoruistani voi päätellä, että erikoishiotut ja erityisesti sydämen muotoiset kivet ovat suosikkejani. Kivistä luopuminen onkin se toinen juttu, sillä mitäs harakka luonnolleen mahtaa, kaikki kiiltävä ja kaunis on pakko haalia, koska shiny makes me happy! 

Perinteinen seppä, kynä ja luonnosvihko suunnitteluprosessi ei ole omiin työskentelytapoihini koskaan sopinut, vaan haluan tuntea materiaalin käsissäni ja yhdistellä erilaisia osasia toisiinsa. Lokerikoissani onkin monta pientä rasiaa täynnä muista projekteista ylijääneitä osasia odottamassa sopivaa hetkeä päästä osaksi jotain ihan uutta ihanuutta. Suunnitellessani uusia malleja valitsen kokoelmistani sillä hetkellä houkuttelevimman kiven ja sen kanssa touhutessa materiaali muovautuu, kuin huomaatta haluamaansa suuntaan.